Ondernemen wordt makkelijker als er een team van specialistische professionals achter u staat

Neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369 111

Waarom wordt u wijzer van het Stolwijk KennisNetwerk?

  • Kennisorganisatie

    Als kennisorganisatie bieden wij u toegang tot een verrassend veelzijdig aanbod van specialistische ondernemersdiensten

  • Toegevoegde waarde

    Een vertrouwde persoonlijke adviseur, vernieuwende aanpak en een brede kijk op ondernemerschap maken het verschil

  • Duurzaam succes

    Het gedrag van uw klanten, de markt en uw medewerkers verandert continu. Stolwijk Kennisnetwerk speelt in op alle facetten

Het voordeel van één partij die u als ondernemer vérder helpt

In het Stolwijk KennisNetwerk zijn een aantal kennisgebieden op financieel, economisch en personeelsgebied samengebracht. Naast TLA Advies E-fficiencyspecialisten zijn de volgende organisaties lid van het Stolwijk Kennisnetwerk:

Stolwijk Kelderman

Stolwijk Kelderman is in de basis gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteiten, echter niet in de zin van hoe een traditioneel accountantskantoor opereert. Via een vertrouwde adviseur krijgt u via Stolwijk Kelderman toegang tot een groot netwerk van specialisten op het gebied van bedrijfsadvies in de breedste zin. Stolwijk Kelderman beschikt over een omvangrijke controlepraktijk (WTA vergunning van de AFM) en speelt continu in op vernieuwing en digitalisering, met als doel haar klanten duurzaam succesvol te kunnen laten zijn. Een onderdeel hiervan zijn de verregaande inspanningen die Stolwijk Kelderman levert om ondernemers en bestuurders real time inzicht te verschaffen als het gaat om cijfers, kansen, en het realiseren van doelstellingen.

Vitacon Luteijn

Vitacon Luteijn beweegt mensen het beste uit zichzelf te halen. Dit geldt niet alleen voor personeel op de werkvloer, maar ook voor directies en leidinggevenden. Vitacon Luteijn werkt met een team van vaste en aangesloten deskundigen en heeft een gezonde drive. Via een treffende combinatie van samenwerking en betrokkenheid zorgt u samen met Vitacon Luteijn voor een maximale output in uw organisatie.

Vitacon Luteijn wordt gedreven door deskundigheid. Specialisten op het gebied van Mens & Organisatie, Preventie & Verzuim en Salaris & Advies vormen de juiste synergie, die leidt tot een gezonder fundament onder uw organisatie.

Stolwijk van Wijk

Presteren, hart voor de zaak hebben en oog voor mensen tonen. Als ondernemer weet u hoe u het verschil maakt in uw branche en in uw dagelijks werk. Het kopen of verkopen van een bedrijf behoort echter níet tot uw dagelijkse kost. Integendeel: in het algemeen heeft u hiermee slechts één of enkele keren in uw leven te maken. Een goede deal sluiten, vanuit een goede strategie, is geen eenvoudige zaak. En fouten zijn onherstelbaar!

Met Stolwijk van Wijk schakelt u een deskundige en ervaren adviseur in, waardoor de kans op een succesvolle overname of fusie flink groter wordt. Een persoonlijk adviseur die úw belang centraal stelt.

Stolwijk PietersBerg

Als ondernemer weet u dat succes nu eenmaal kan worden afgewisseld door zorgen. Als u het punt bereikt waarop u de controle over uw bedrijfsvoering en de financiën niet meer geheel in handen hebt, is het tijd voor verandering. Stolwijk PietersBerg adviseert en begeleidt u, wanneer uw bedrijf toe is aan herstructurering en overlegt met betrokken partijen zoals banken, accountants en investeerders.

Stolwijk Philipsen

Bij Stolwijk Philipsen start samenwerken altijd met een klik. Er samen zin in hebben, er samen voor willen gaan. Als ondernemer kunt u bij Stolwijk Philipsen gerust uzelf zijn en gewoon in uw werkkloffie binnenlopen. En als u ergens over twijfelt, dan belt u meteen. Dat vinden ze er het allermooiste. Want pas dan ontstaat het leukste contact, de beste samenwerking. Stolwijk Philipsen wil namelijk graag weten wat u als persoon drijft. Natuurlijk houden ze de cijfers als geen ander voor u in de gaten, daar kunt u van op aan. Maar zij kunnen uw organisatie pas echt vooruit helpen als deze twee zaken, de mens en de cijfers, in balans zijn. Dan klopt het helemaal.