Privacy Statement

TLA Advies e-fficiencyspecialisten, gevestigd aan de Terborgseweg 25b, 7001 GM te Doetinchem en Mercurion 3, 6903 PX te Zevenaar is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Doordat u bepaalde persoonsgegevens met ons deelt, kunnen wij u de best mogelijke vorm van de afgesproken dienstverlening bieden. De persoonsgegevens vertellen iets over u, of zijn te herleiden naar u als persoon. TLA Advies laat zich voor wat betreft de verwerking van deze gegevens uiteraard leiden door de beginselen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

De gegevens die TLA Advies verwerkt zijn afhankelijk van de opdracht, maar wij vragen u alleen om gegevens beschikbaar te stellen die strikt noodzakelijk zijn om de afgesproken vorm van dienstverlening te kunnen garanderen.

Op basis van welk doel en welke grondslag verwerken wij persoonsgegevens

TLA Advies verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Er worden alleen persoonsgegevens verwerkt voor specifiek vastgestelde doelen op basis van een rechtmatige grondslag. Deze doelen zijn:

  • Om onze diensten aan u te kunnen bieden
  • Het reageren op een vacature
  • Berichtgeving inzake een (lopende) sollicitatieprocedure
  • Het deelnemen aan een kennissessie of training
  • Het versturen van nieuwsbrieven of mailingen
  • Het analyseren en verbeteren van onze website

Persoonsgegevens die wij verwerken

Afhankelijk van het vastgestelde doel verwerkt TLA Advies de volgende persoonsgegevens: aanhef, voorletters, voor- en achternaam, geslacht, geboortedatum, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, curriculum vitae, motivatiebrief, titulatuur, geanonimiseerd IP-adres, locatiegegevens, gegevens over uw activiteiten op onze website, internetbrowser en apparaat type en overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch.

Daarnaast verwerkt TLA Advies in enkele gevallen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u, namelijk uw Burgerservicenummer (BSN)

Bewaartermijn

TLA Advies bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren hierbij de wettelijk geldende bewaartermijnen.

Delen van persoonsgegevens met derden

TLA Advies deelt uw persoonsgegevens uitsluitend met derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. TLA Advies blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

TLA Advies slaat haar data altijd op binnen de grenzen van de EU. Worden er in het kader van de dienstverlening gegevens gedeeld buiten deze grenzen, dan zal dit gebeuren met een daarbij passend beveiligingsniveau.

Cookies

TLA Advies maakt gebruik van technische en functionele Google Analytics-cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door TLA Advies en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@tla-advies.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek. TLA Advies wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

TLA Advies neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@tla-advies.nl.

Toepassing

Deze privacy statement is van toepassing op TLA Advies en alle andere entiteiten die deel uitmaken van het Stolwijk KennisNetwerk.

Wijzigingen aan dit privacy statement

TLA Advies kan dit privacy statement van tijd tot tijd wijzigen of bijwerken. U kunt zien wanneer dit voor het laatst bijgewerkt is aan de revisiedatum die aan het einde van de verklaring te vinden is. De wijzigingen en toevoegingen zijn van kracht vanaf de datum waarop ze zijn gepost. Het is daarom raadzaam om dit privacy statement van tijd tot tijd te bekijken om na te gaan of er relevante wijzigingen zijn opgenomen.

 

25 mei 2018