Wil jij werken binnen een innovatief team en je focussen op de dag van morgen?

Laat dan een open sollicitatie achter. Wie weet benaderen wij jou binnenkort. 0314-369 123

Waarom werken bij TLA?

  • Elke dag een nieuwe uitdaging

    Ons werk is niet in een hokje te stoppen, opdrachten zijn divers, de uitdagingen interessant

  • Veel eigen verantwoordelijkheid

    Bij TLA werken we grotendeels zelforganiserend. Dat betekent dat er veel eigen initiatief van je gevraagd wordt. Daar krijg je evenveel vrijheid voor terug

  • Ontwikkeling gegarandeerd

    Je krijgt de mogelijkheid je te ontwikkelen in het bijzijn van een groot aantal specialisten binnen het Stolwijk KennisNetwerk

business intelligence

Onze specialist(en)

Laat een open sollicitatie achter!

Functieomschrijving

Lijkt het je leuk om bij TLA Advies aan de slag te gaan? Laat dat ons dan weten. Zodra er een vacature ontstaat is het heel goed mogelijk dat jij daarvoor in aanmerking komt. Als dat het geval is, word je natuurlijk uitgenodigd voor een gesprek.

Arbeidsvoorwaarden

TLA Advies wordt gevormd door een hecht team van betrokken specialisten. Je krijgt alle kans om je verder te ontwikkelen op het persoonlijke en professionele vlak.

Bedrijfsprofiel

TLA Advies (TLA) is een ambitieuze en dynamische adviesorganisatie die bedrijven slagvaardiger en efficiënter laat werken. Door het koppelen van IT kennis aan procesoptimalisatie en informatievoorziening wordt samen met de klant een beter renderende organisatie gerealiseerd. TLA biedt haar klanten praktische en toepasbare oplossingen en ideeën. Naast het doorlichten en slimmer inrichten van bedrijfsprocessen en het optimaliseren en verder automatiseren van de organisatie, zorgt TLA ook voor het gewenste inzicht en de benodigde stuurinformatie. De klanten van TLA zijn met name MKB-bedrijven die zowel regionaal als landelijk opereren.

TLA Advies is onderdeel van het Stolwijk KennisNetwerk, een groep van gerenommeerde adviesbedrijven die actief zijn op de gebieden organisatieadvies, IT & processen, mens & organisatie en financieel beheer. TLA is gevestigd in Doetinchem en Zevenaar.

Details van deze vacature:

Locatie: Doetinchem en Zevenaar

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elsbeth Adams via 06 10 01 62 18. Je sollicitatie kun je achterlaten via onderstaande button.