Wil jij als Business Controller met passie voor finance en IT werken bij TLA advies?

Bekijk dan de vacatures hieronder en solliciteer! 0314-369 123

Waarom werken bij TLA?

 • Elke dag een nieuwe uitdaging

  Ons werk is niet in een hokje te stoppen, opdrachten zijn divers, de uitdagingen interessant

 • Veel eigen verantwoordelijkheid

  Bij TLA werken we grotendeels zelforganiserend. Dat betekent dat er veel eigen initiatief van je gevraagd wordt. Daar krijg je evenveel vrijheid voor terug

 • Ontwikkeling gegarandeerd

  Je krijgt de mogelijkheid je te ontwikkelen in het bijzijn van een groot aantal specialisten binnen het Stolwijk KennisNetwerk

business intelligence

Onze specialist(en)

Vacature Business Controller met passie voor finance en IT

We zijn op zoek naar een collega die ons team van parttime controllers komt versterken als business controller.

Wat houdt de functie in?

In je functie als business controller werk je samen met de ondernemer en vervul je de rol van sparringspartner/vertrouwenspersoon. Met vaste regelmaat adviseer jij je klanten over de bedrijfsvoering, met als uitgangspunt finance. Tevens heb je oog voor informatievoorziening, procesoptimalisatie en IT. Je hebt inzicht in hoe geautomatiseerde systemen optimaal kunnen worden ingezet. De managementinformatie breng je in lijn met de aanwezig informatie behoeften. En met je persoonlijkheid en kunde ben je in staat om, samen met de opdrachtgever, een slimmer werkende organisatie te realiseren. Op een coachende wijze stuur jij de medewerkers van je klant aan. Jij zorgt voor het opzetten van bedrijfsgericht risicomanagement.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO-opleiding richting finance of IT
 • Je hebt ten minste 5 jaar relevante werkervaring
 • Je beschikt over goede adviesvaardigheden en een gezonde dosis organisatiesensitiviteit
 • Je bent analytisch sterk en weet dit te vertalen naar praktisch toepasbare oplossingen
 • Je bent in staat om zelfstandig opdrachten te verwerven en uit te voeren
 • Je herkent je in onze kerncompetenties: klantgerichtheid, verantwoordelijkheidsgevoel, diepgang, kwetsbaar durven opstellen en ondernemerschap
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

Hebben we jouw interesse gewekt en voel je wat voor een nadere kennismaking? Denk je op basis van je opleiding, werkervaring en persoonlijkheid in aanmerking te komen voor deze aantrekkelijke baan binnen ons bedrijf en herken je je in dit profiel?  Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Klik hier om te solliciteren.

Ons team

Ons team bestaat uit zes jonge, enthousiaste parttime controllers, die elk met hun eigen invalshoek opdrachten aanvliegen. De rol van vertrouwde adviseur is prominent in ons DNA aanwezig. We beschikken over een hoge mate van betrokkenheid en bevlogenheid voor het vak en de mens. Daarnaast hebben we een nuchtere aanpak en stellen daarmee de klant écht centraal. En daar doen we het voor!

Binnen ons Stolwijk KennisNetwerk beschikken we over korte lijnen met 140 andere specialisten die ons bij vraagstukken direct ter zijde kunnen staan. Dit wordt door klanten expliciet als meerwaarde ervaren.

Onze organisatie

TLA Advies is onderdeel van Stolwijk KennisNetwerk. Bij deze kennisorganisatie werken meer dan 140 professionals aan het succes van onze klanten. Stolwijk KennisNetwerk is een groep van gerenommeerde adviesbedrijven die actief is op de gebieden organisatieadvies, IT & processen, mens & organisatie en financiën. Als kennisorganisatie staan wij voor samen, pro-actief en transparant. Op het gebied van controlling werken wij nauw samen met Stolwijk Kelderman.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een werkomgeving met een scala aan uitdagingen waarin je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Bovendien bieden we je prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Stolwijk Kelderman betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.

Contact

Als deze functie je aanspreekt, stuur dan je motivatie en CV via onderstaande button t.a.v. Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie. Voor vragen kun je haar het beste bellen op 06-10016218.