Ben jij het slimste jongetje of meisje van de klas?

Bekijk dan de vacatures hieronder of laat een open sollicitatie achter! 0314-369 123

Waarom werken bij TLA?

 • Elke dag een nieuwe uitdaging

  Ons werk is niet in een hokje te stoppen, opdrachten zijn divers, de uitdagingen interessant

 • Veel eigen verantwoordelijkheid

  Bij TLA werken we grotendeels zelforganiserend. Dat betekent dat er veel eigen initiatief van je gevraagd wordt. Daar krijg je evenveel vrijheid voor terug

 • Ontwikkeling gegarandeerd

  Je krijgt de mogelijkheid je te ontwikkelen in het bijzijn van een groot aantal specialisten binnen het Stolwijk KennisNetwerk

business intelligence

Onze specialist(en)

Doe je afstudeeropdracht / stage bij TLA Advies

Onze organisatie

TLA Advies (TLA) is een ambitieuze en dynamische adviesorganisatie die bedrijven slagvaardiger en efficiënter laat werken. Door het koppelen van IT kennis aan procesoptimalisatie en informatievoorziening wordt samen met de klant een beter renderende organisatie gerealiseerd. TLA biedt haar klanten praktische en toepasbare oplossingen en ideeën. Naast het doorlichten en slimmer inrichten van bedrijfsprocessen en het optimaliseren en verder automatiseren van de organisatie, zorgt TLA ook voor het gewenste inzicht en de benodigde stuurinformatie. De klanten van TLA zijn met name MKB-bedrijven die zowel regionaal als landelijk opereren.

TLA Advies is onderdeel van het Stolwijk KennisNetwerk, een groep van gerenommeerde adviesbedrijven die actief zijn op de gebieden organisatieadvies, IT & processen, mens & organisatie en financieel beheer. TLA is gevestigd in Doetinchem en Zevenaar.

Wat bieden wij jou?

Vanuit TLA Advies bieden we een stage en/of afstudeeropdracht aan voor studenten HBO-ICA met de volgende profielen:

 • Enterprise Software Solutions (Business, IT & Management)
 • Information Management (Business, IT & Management)

Je gaat meelopen binnen TLA en je zult werkzaamheden verrichten op het gebied van IT advisering en beheer, pakketselecties, data analyse en business intelligence.

Contact

Spreekt deze functie jou aan en voldoe je aan bovenstaande eisen? Stuur dan je CV en motivatiebrief via onderstaande button t.a.v. Elsbeth Adams, HR consultant van Vitacon Luteijn. Voor vragen kun je haar het beste bellen op 06-10016218.