Wil je toekomstgericht met jouw organisatie aan de slag?

Neem vrijblijvend contact op en bel 0314-369 123

Waarom samenwerken met TLA Advies?

  • Focus op de dag van morgen

    TLA Advies faciliteert 'vooruitziend ondernemen' op basis van optimalisatie van processen, IT en informatievoorziening

  • Aandacht voor jou en jouw organisatie

    Software en hardware zijn hulpmiddelen, wij richten ons daarnaast in hoge mate op het menselijke kapitaal in jouw organisatie

  • Doordachte cyclus

    Wij benaderen Processen, IT en informatie vanuit een slim doordachte cyclus, die zekerheid en rust brengt

TLA faciliteert vooruitziend ondernemen

De tijd dat je met jouw organisatie op basis van uw toekomstvisie veilig vijf of zelfs tien jaar vooruit kon kijken is definitief voorbij. De wereld verandert snel. Daarom faciliteert TLA Advies vooruitziend ondernemen op basis van optimalisatie van processen, IT en informatievoorziening. Steeds met een focus op de dag van morgen.

Met de snelheid waarmee technologieën en businessmodellen zich ontwikkelen en waarmee veranderingen zich voordoen is het zaak om continu in control te blijven. Dat betekent dat processen, en software (cloud) continu moeten worden afgestemd op de actualiteit. Sterker nog, ze moeten worden afgestemd op dat wat morgen actueel is. En dat kan.

De realiteit van morgen

TLA e-fficiencyspecialisten helpen je jouw organisatie en processen naar de actualiteit in te richten, passend bij jouw doelstellingen. Wij doen aanbevelingen, afgeleid uit jouw eigen bedrijfsinformatie. Dat heeft nog steeds te maken met ondernemen volgens een visie en strategie, maar wel met als belangrijk verschil dat TLA jou helpt veel dichter bij de actualiteit – en zelfs de realiteit van morgen – te ondernemen.

Processen, IT en informatie kennen dan geen begin- en eindpunt meer, het wordt een haarscherpe cyclus (zie de afbeelding hiernaast) die succesvol vooruitziend ondernemen mogelijk maakt en zo zekerheid en rust brengt. De drie aandachtsgebieden brengen de volgende diensten voort:

IT

Informatie

Processen