Inloggen
management dashboard

Management dashboard

Hoe draagt een management dashboard bij aan grip en een goede nachtrust?

Uw TLA e-fficiencyspecialist helpt u relevante data te distilleren uit het ERP systeem / de bedrijfssoftware binnen uw onderneming. Deze vorm van Business Intelligence biedt inzicht in belangrijke / strategische up-to-date informatie die u helpt om steeds de juiste koers te bepalen voor uw bedrijf. U vindt alles terug in een overzichtelijk management dashboard.

Aan de hand van professionele Business Intelligence software wordt de juiste data op beveiligde wijze omgezet in een heldere en overzichtelijke rapportage. Via een handig management dasboard kunt u direct zien welk bedrijfsonderdeel extra aandacht nodig heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld ingrijpen als u ziet dat het klantenverloop stijgt. Of wanneer de afzet van een bepaald product afneemt. Maar u kunt bijvoorbeeld ook het verloop van een project monitoren: hoeveel tijd is er aan het project besteed; hoe is die tijd ingedeeld; waar was iedereen precies druk mee en is het project nog wel rendabel?

Leren en bijsturen
Aan de hand van Business Intelligence kunt u lering trekken uit zeer recente getallen. Dit stelt u steeds in staat om steeds wendbaarder te worden en uw strategie bij te stellen. Dit zorgt voor grip, overzicht én een goede nachtrust.

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OF SPARREN? BEL 0314 369 123