Inloggen
procesoptimalisatie

Informatiemanagement

Wilt u wendbaar kunnen ondernemen? Informatie management helpt.

Grofweg kunnen wij onze klanten, die behoefte hebben aan informatiemanagement, indelen in twee groepen:

  1. Uw bedrijf is in korte tijd flink gegroeid en alles is nu anders, uw bedrijfsprocessen staan onder druk en efficiëntie is ver te zoeken. U moet nu de volgende stap kunnen zetten in de richting van veilige doorgroei. Uw bedrijfsprocessen moeten opnieuw worden ingericht, zodat iedere medewerker over dezelfde relevante informatie gaat beschikken.
  1. U bent ondernemer in een bedrijf dat al sinds jaar en dag bestaat en er is sprake van ingesleten patronen die niet bijdragen aan een helder en snel overzicht. U ziet wel dat zaken niet vloeiend verlopen. Marges staan bijvoorbeeld onder druk en de klanttevredenheid loopt terug. Maar u kunt niet de vinger op de zere plek leggen.

In beide gevallen bent u erbij gebaat als u de juiste data uit uw onderneming kunt distilleren; en deze getallen voor u kunt laten werken. Want alleen op basis van goed informatiemanagement kunt u uw bedrijf goed besturen, terwijl de wereld om u heen steeds verandert. Maar aan wélke informatie heef u behoefte? Lees verder.

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OF SPARREN? BEL 0314 369 123